SOITA, LAITETAAN HOMMAT JIIRIIN!


010 337 4760
 
 

SOITA, LAITETAAN HOMMAT JIIRIIN!


010 337 4760

YRITYS

VALKEALAN SAHAN TARINA

Muuan Valkealan Saha Oy perustettiin nykyiselle tontilleen 40 vuotta sitten. 1990-luvulla osoitteessa kävi kauppaa VS-Rakentajanhalli, jonka taas osti Puukeskus-niminen pulju vuonna 2008. Myöhemmin toiminta siirtyi Starkille, jonka toimesta kukoistava rautakauppatoiminta sai tylysti päätepisteensä.

Tasan neljäkymmentä vuotta myöhemmin poltetun puutavaraunelman tuhkasta nousee kuitenkin feenikslinnun lailla entistä ehompi Valkealan Saha Oy! Lukanderin suvun lempilapsi puhallettiin uuteen uljaaseen kuosiinsa, kun Paavo Lukander päätti vielä kerran käynnistää toiminnan.

Toivotamme asiakkaat, tutut sekä tuntemattomat, tervetulleeksi asiantuntevaan rakennustarvikeliikkeeseen!

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset ja hieman enemmänkin! Jos et löydä välittömästi hyllystä hakemaasi, me järjestämme sen sinulle – etsit sitten vaikka kissanpentuja tai taistelu-tatamia. Kuulumme yksityisyrittäjien muodostamaan Rautanet-ketjuun, joten pienen yrityksen joustavuuden ja ketteryyden lisäksi meillä on käytössämme valtavat keskusvarastovalikoimat.

Virallisesti uusi ja uljas Valkealan Saha avattiin toukokuun alussa 2018, ja rytinä alkoi! Tilausta vanhan liiton rautakaupalle tuntui olevan. Ensimmäinen vuosi oli haipakkaa ja lisää seuraa. Portit ovat sepposen selällään. Tervetuloa vaan ihmettelemään, katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!"

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ TUOTTEISTA TAI PALVELUISTA?

Kysy lisää sähköpostilla tai ota yhteyttä puhelimitse

info@valkealansaha.fi

010 337 4760